El Servei de Prevenció Aliè Prevengraf, SL, (SP-023-B) està acreditat per l'autoritat laboral des de l'any 1999, en les següents disciplines:
Seguretat en el Treball / Higiene Industrial / Ergonomia i Psicosociologia Aplicada / Medicina del Treball

Disposem d'instal·lacions pròpies que comprenen Oficina Tècnica, Centre Mèdic i Unitat Mòbil per a les revisions mèdiques "in company". Comptem amb un excel·lent equip de professionals dotats d'àmplia experiència per oferir un tracte personalitzat a les necessitats en matèria de Prevenció de Riscos Laborals de cada empresa.

La Milla Extra: Et donem més del que ens demanes

Experiència i professionalitat

Un capital humà multidisciplinari i més de 19 anys d'experiència en gestió preventiva fan de PREVENgraf el Servei de Prevenció adequat per a la teva empresa. Treballem en tots els sectors d'activitat i en companyies de qualsevol grandària i plantilla. El nostre servei sempre és personalitzat i ajustat a les teves necessitats, cobrint totes les obligacions que marca la normativa de PRL

Inspecció de Treball avala el nostre treball

Inspecció de Treball diu de nosaltres: "Després de les visites d'inspecció girades a les empreses clients seleccionades, no s'han detectat deficiències greus, susceptibles de transgressió a la normativa en matèria de Prevenció de Riscos Laborals, havent-se constatat, per contra, que el servei prestat a les empreses clients inspeccionades és notablement satisfactori i adequat".

La millor Vigilància de la Salut

Reserva cita i no perdis tot el matí per realitzar el teu reconeixement mèdic. A més, si contractes amb PREVENgraf les 4 especialitats (Seguretat en el Treball, Higiene Industrial, Ergonomia-Psicosociologia Aplicada i Medicina del Treball), no pagues quota de Vigilància de la Salut. Així mateix, només abones les revisions mèdiques que realitzis.

Contractes anuals i quotes periòdiques

Els nostres contractes són anuals i oferim als nostres clients quotes mensuals o trimestrals, no cal abonar per avançat el servei de tot l'any. Entenem que les quotes periòdiques són més assumibles i còmodes per a les empreses. La nostra feina consisteix a oferir-te un servei, no creguis que estàs pagant una assegurança.

No et sentis ostatge, dóna't de baixa quan vulguis

Resignat perquè no pots rescindir el contracte quan vulguis o t'obliguen a pagar penalització per cancel·lar els serveis contractats? Ets presoner d'alguna cosa que no et satisfà? Amb nosaltres mai seràs un client ostatge. Si no estàs conforme amb el treball que realitzem o no complim les teves expectatives, pots rescindir el contracte subscrit amb un simple correu electrònic.

Informes específics inclosos en el preu

En el preu ofert per Prevengraf, S.L. estan inclosos els estudis específics que siguin necessaris segons l'activitat desenvolupada en l'empresa: Il·luminació, Soroll, Manipulació Manual de Càrregues, Factors Psicosocials (INSHT), Adaptació dels Equips de Treball al RD 1215/97, Pantalles de Visualització de Dades, Postures Forçades.