Sobre Prevengraf

PREVENgraf, S.L. neix l'any 1999, convertint-se en la primera companyia de Terrassa acreditada per la Generalitat de Catalunya com a Servei de Prevenció Aliè. En els seus inicis, l'àmbit territorial per actuar es limitava a la província de Barcelona i les seves instal·lacions estaven situades en el viver de Foment de Terrassa.

El projecte va ser tot un desafiament, ja que per aquells anys el tema preventiu era només una inquietud per a algunes empreses. Així i tot, a PREVENgraf, S.L. sempre hem tingut la convicció que "prevenir surt més a compte que no fer-ho" i l'aposta realitzada va ser ferma:

  • 1999: De manera excepcional en el sector, la nostra primera acreditació ja compta amb les 4 especialitats: Seguretat en el Treball, Higiene Industrial, Ergonomia-Psicosociologia Aplicada i Medicina del Treball.
  • 2000: Sol·licitem acreditació per poder treballar a tot Catalunya.
  • 2001: Desplaçament a les oficines de Ctra. Montcada, 450 de Terrassa.
  • 2004: Inaugurem Centre Mèdic propi al C/ Agricultura, 26 de Terrassa.
  • 2006: S'adquireix Unitat Mòbil per a poder realitzar revisions mèdiques a les instal·lacions de les empreses
  • 2016: L'Autoritat Laboral ens acredita per poder treballar a Nivell Nacional.
  • 2019: Celebrem el nostre 20 aniversari i traslladem totes les nostres instal·lacions al C/FINISTERRE, 7 de TERRASSA 08223. Una nova ubicació de gran amplitud i lluminositat el Servei Mèdic, tècnic i d'Administració estem a la teva disposició. Un emplaçament estratègic prop de l'autopista C-58 que permet un fàcil aparcament a la zona. Vine a visitar-nos!

Durant el recorregut de tots aquests anys, la normativa relacionada amb PRL s'ha anat endurint, obligant als empresaris a gestionar Prevenció de Riscos en totes aquelles empreses que comptin amb treballadors en règim general.

Davant d'aquesta nova panoràmica legal, les empreses clients han sabut apreciar el nostre assessorament tècnic i mèdic professional, i hem aconseguit vetllar per la seguretat i la salut dels seus treballadors.

Ens complau que els nostres clients confiïn en nosaltres i ens resulta molt gratificant haver pogut implantar a les empreses Sistemes de Gestió Preventiva que evitin o minimitzin els possibles accidents de treball i malalties professionals, constatant que la Prevenció de Riscos Laborals és una eina necessària perquè les empreses siguin més competitives.

La filosofia amb la qual Prevengraf, SL va iniciar el seu camí fa més de 19 anys, segueix viva i present en cada un dels integrants del seu equip humà: som aquí per ajudar-te, per oferir-te la nostra experiència, dedicació i voluntat.

És fàcil fer Prevenció en la teva empresa si t'assessoren i gestionen els millors professionals.
Compta amb nosaltres!